Portwest nagykereskedés: Hívjon minket bizalommal! +36703818299

ESD munkavédelmi cipő

35termék 124
35termék 124

Az ESD lábbelik antiszatikus tulajdonságokkal rendelkeznek. Az elektrosztatikus feltöltődésből származó áramütéseket csökkentik, amelyek a munkahelyeken is előfordulhatnak. Az ESD munkavédelmi cipők kifejezetten olyan munkakörök számára ajánlottak, ahol a precizitás kiemelten fontos, mint például az optikai és elektronikai ipar, az orvosi és biológiai kutatás és a gyártás.

Megakadályozzák az elektrosztatikus feltöltődést, amely a felhasználók által okozott statikus elektromosságból származhat, vagy az általános környezeti feltételekből, mint például a száraz levegő, a szigetelő padlók vagy a szintetikus anyagok. Az elektromos töltések az elektronikai alkatrészek károsodásához vezethetnek, és ezáltal hátrányosan befolyásolhatják az elektronikus eszközök teljesítményét és élettartamát.

Ezeknek a lábbeliknek anyagai lehetnek bőr, textil vagy műanyag. A bőrből készült lábbelik tartósabbak lehetnek, míg a textil anyagok kényelmesebbek. A talpukon speciális anyag van, amely jelentősen csökkenti az elektrosztatikus töltődést. A talp kialakítása acélszálas betéttel készülhet, amely tovább csökkenti az elektrosztatikus feltöltődést.

Fontos szerepet játszanak az elektronikai és precíziós iparban, valamint az érzékeny környezetben dolgozó személyzet számára. Gyakran előírják az adott munkahelyeken, hogy biztonságos és hatékony munkát végezhessenek. A legfontosabb a munkavédelmi cipők rendszeres karbantartása és cseréje, hogy biztosítsák az állandó antiszatikus tulajdonságokat és a legszélesebb védelmet a felhasználó számára.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
7 516 Ft - 54 454 Ft
Tulajdonság
méret
színválasztó
EN szám
Anyag összetétel
Minősítés