Portwest nagykereskedés: Hívjon minket bizalommal! +36703818299

Munkavédelmi bakancs

131termék 124
131termék 124

A munkavédelmi bakancsok a munkavédelmi szabályozásoknak megfelelően védik a lábakat és lábfejeket a munkahelyi sérülésektől, beleértve a csúszást, a kémiai anyagokkal, elektromos árammal és a leeső, szúr tárgyakkal szembeni védelmet. A munkabakancsok számos különböző iparágban használatosak, például az építőiparban, az olaj- és gáziparban, a fémfeldolgozó iparban, az erdészetben és az agrárium területén.

Ezek a bakancsok rendkívül fontosak, mivel megvédenek minket a munkakörülmények által okozott veszélyektől. Többféle típusa is létezik, amelyek különböző védelemmel rendelkeznek. A munkavédelmibakancsok eltérnek az összes többitől, hiszen számos szabványnak kell megfelelniük.

Az acélbetétes bakancsok általában az építkezéseken használatosak, de előfordulhatnak olyan helyzetek, amelyekben az acélbetélesek kényelmetlenek lehetnek, a kémiai anyagok elleni védelem pedig fontosabb szerepet játszik, mint az ütésállóság, ilyenkor a PVC betétes bakancsok a legjobbak.

Az olaj- és gáziparban az olaj- és saválló talpbetét elengedhetetlen. Az ilyen talpbetéttel rendelkező bakancsok segítenek megelőzni a baleseteket, mivel védik a bakancsokat és a lábfejeket számos, az iparban használt vegyszertől.

Az erdészetben és az agráriumban a lábbelik kopásállóságát, vízállóságot és a csúszásmentes talpát nagyra értékelik, azonban a kényelem is fontos szerephez jut, hiszen gyakran hosszú ideig állnak.

A munkavédelmi bakancsok megvédik a lábat attól, hogy munkavégzés közben megsérüljön. A kiválasztásuk során fontos az elmúlt években történt előrehaladások figyelembe vétele. Ennek eredményeként kifejezetten jól szolgálják a védelmet, ezáltal pedig növelik a dolgozók biztonságát és hatékonyságát.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
8 831 Ft - 94 899 Ft
Címke
Színválasztó
Méret
Anyag összetétel
EN szám