Portwest nagykereskedés: Hívjon minket bizalommal! +36703818299

Átmeneti kabát esőkabát széldzseki

40termék 124
40termék 124

Az átmeneti munkakabát, esőkabát és széldzseki olyan ruhadarabok, amelyek fontos szerepet töltenek be a viseletünkben az őszi és tavaszi időszakban, valamint az esős és szeles napokon. Ezek a kabátok könnyűek, kényelmesek és praktikusak, így mindenki gardróbjában szerepelnie kellene.

Az átmeneti munkakabát általában szövet, bőr vagy farmer anyagból készült, és olyan mint egy vékonyabb, hétköznapi kabát. Ez a kabát az időjárástól függően könnyen rétegezhető, így melegen tarthat a hűvösebb napokon, de viselhető könnyű felsőruházatnak is.

Az esőkabát kifejezetten az esős napokon van használatban, és gyakran vízálló anyagból készül - általában műanyagból vagy poliészterből. A vízállóság mellett nagy előnye, hogy többnyire összecsukható és könnyen hordozható, így ideális utazáshoz, utcai sétákhoz vagy sportoláshoz.

A softshell dzseki a nem csak a szeles napokon használható, hanem egyéb alkalmakra is. Rendkívül könnyű, jó szellőzést biztosít, és általában a sporthoz kapcsolódóan használják. A széldzseki általában nylonból készül és kiválóan tart külső hatásokkal szemben.

Ezek a kabátok rövid vagy hosszabb szabásúak lehetnek, és számos stílus és színválasztékban kaphatóak. Az átmeneti kabát, esőkabát és softshell olyan ruházati darabok, amelyeket az általános funkcióikon túl a divat és kényelem határozzák meg. A kabát stílusa, kialakítása, színe és anyaga az egyén stílusát tükrözi és ideálisan illeszkedik szinte minden szabadtéri tevékenységhez.

Összességében ezek a kabátok megvédik viselőjüket az időjárás hatásaitól, miközben még divatosak is maradnak. A kényelem és a funkcionalitás egyszerre határozza meg a kabátokat, amelyek nélkülözhetetlenek az átmeneti évszakokban és a kinti tevékenységek során.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
9 748 Ft - 49 418 Ft
Címke
Színválasztó
Méret
Anyagsúly
Anyag összetétel
EN szám