Portwest nagykereskedés: Hívjon minket bizalommal! +36703818299

Munkavédelmi lábbeli

A védőlábbeli a legfontosabb kiegészítője a munkaruházatnak, hiszen nem csak védi és támogatja a lábat a különböző külső hatások ellen, hanem annak megjelenését és külsejét is meghatározza. A lábbelik széles választékban megtalálhatóak kínálatunkban.

A munkavédelmi cipők készülhetnek bőrből, textilből, szintetikus anyagokból vagy akár gumi anyagokból is. Az alapanyagok mellett fontos szerepet játszik az is, hogy a cipő megfelelően illeszkedjen a lábra. A megfelelő lábbeli kiválasztásának nagyon fontos szerepe van a lábak egészségének megőrzésében, hiszen rosszul megválasztott lábbeliknek általában az önálló mozgás mellett a gerincoszlopunkra és a derékra is negatív hatásai lehetnek.

A lábbelik különböző időjárási és munka körülményekhez igazodnak. A téli munkavédelmi bakancsok például védelmet nyújtanak a hideg és a nedvesség ellen, míg a nyári szandálok segítenek abban, hogy a lábunk szabadabban lélegezhessen és kényelmesebb legyen a viseletük az egész nap során.

A választásnál nem csak az esztétikai szempontokat kell figyelembe venni, hanem a kényelmet és a funkcionalitást is. Fontos hogy a cipő megfelelően tartsa a sarkat és a boka környékét, hogy csökkentse az egyensúly vesztés kockázatát. Az anyag pontos kiválasztása is nagyon fontos, mert a cipők anyagszerkezete befolyásolja az illeszkedést, a légáteresztést és a tartósságot.

Szűrés