Portwest nagykereskedés: Hívjon minket bizalommal! +36703818299

Magasszárú munkás bakancs

7termék 17
7termék 17

A magasszárú bakancsok klasszikus lábbelik, melyek az idők során rengeteg változáson estek át, de a mai napig népszerűek és divatosak. Az ősi időkben az emberek főként az időjárási viszontagságok ellen védekeztek velük, viszont a második világháború után a modern stílusú, profi cipőgyártással egyre több színben, mintában és stílusban lettek elérhetőek azok számára, akik nem csak a tartósságot tartották fontosnak.

A munkavédelmi bakancsok általában vízállóak és hosszabb, kényelmes szárúak, a bokánál vagy a térd fölött érnek véget. Az anyaguknak köszönhetően sokféle aktivitásra, munkakörnyezetre ideálisak.
A magasszárú bakancsok előnyei közé tartozik a tartósságuk, kényelmük, a talajfelszínen való stabil megtartásuk és az időjárás elleni ellenálló képességük. A kiváló minőségű cipőkön általában erős, vízálló bőr vagy textil anyagból készült felsőrész található, valamint strapabíró és csúszásmentes talpak.

A magasszárú bakancsok számos változatban elérhetőek, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálhassa a kényelmet és a stílust, amely leginkább megfelel az igényeinek.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
17 485 Ft - 70 471 Ft
Címke
Színválasztó
Méret
Anyag összetétel
EN szám