Portwest nagykereskedés: Hívjon minket bizalommal! +36703818299

Szűrő félálarchoz

6termék 16
6termék 16

A félálarcokhoz tartozó szűrők olyan kulcsfontosságú kiegészítők, amelyek optimalizálják a félálarcok hatékonyságát és védelmi képességét. Ezek a speciális szűrők a különböző munkakörnyezetekben előforduló veszélyek elleni védelemre lettek kifejlesztve, beleértve a gázokat, gőzöket, szilárd részecskéket és aeroszolokat.

Az egyik leggyakrabban használt szűrő típus az aktívszén szűrő. Ez a szűrő kiválóan alkalmazható a szerves gázok, gőzök, illékony vegyi anyagok és kellemetlen szagok szűrésére. Az aktívszén szűrők a szűrőbetét porózus szerkezetének köszönhetően hatékonyan kiszűrik ezeket a káros anyagokat.

A részecskeszűrők hatékonyan távolítják el a szilárd részecskéket, például porokat, füstöt vagy polleneket a belélegzett levegőből. A részecskeszűrők finom szűrőanyaggal rendelkeznek, amely lehetővé teszi a tiszta levegő áramlását, miközben blokkolja a káros részecskéket.

A kombinált szűrők olyan megoldást nyújtanak, amelyek kombinálják az aktívszén és a részecskeszűrő tulajdonságait. Ezek a szűrők alkalmasak a gázok, gőzök és szilárd részecskék kombinált szűrésére, és extra védelmet biztosítanak a felhasználóknak a veszélyes anyagok ellen.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
9 538 Ft - 18 723 Ft
Színválasztó