Portwest nagykereskedés: Hívjon minket bizalommal! +36703818299

Zuhanás elleni védőeszközök

Zuhanás elleni védőeszközök nagyon fontosak a munkahelyeken és az építkezéseken, ahol a munka magasban vagy más veszélyes környezetben zajlik. Olyan termékeket foglalnak magukba, mint a testhevederek, rögzítőkötelek, zuhanásgátlók.  Ezek a termékek felhasználóik számára védelmet nyújtanak a súlyos sérülések vagy akár halálesetek ellen.

A zuhanás elleni védőeszközök a munkáltatóknak kötelezővé tételükre szóló jogszabályok által előírtak, ilyen módon biztosítva a dolgozók biztonságát a munkahelyeken. Az ilyen felszereléseknek számos tesztnek és minőségi szabványnak kell megfelelniük annak érdekében, hogy megbízható védelmet nyújtsanak a felhasználónak.

Az elővigyázatosság mindig fontos, amikor magasban dolgozunk vagy veszélyes környezetben tartózkodunk. A zuhanás elleni védőeszközök biztosítják, hogy a dolgozók nyugodtak maradjanak és hogy a munkahelyen dolgozók tisztában legyenek a veszélyekkel és azok kezelésének módjaival. Az ilyen eszközök használata segíti az életvédelmet és a sérülések elkerülését.

 

Testhevederek

EN361:2002

Védőeszköz a magasból való lezuhanás megelőzésére. 

EN358:2000

Védőeszközök munkahelyzetekhez és magasból való lezuhanás megelőzésére. Övek a munkahelyzet beállítására, fékezésére és rögzítésére.

Zuhanás gátlók

EN360:2002

Védőeszközök magasból való lezuhanás megelőzésére. Visszahúzható lezuhanás gátlók.

Kötélzetek

EN 354:2010

Védőeszközök magasból való lezuhanás megelőzésére. Rögzítő kötelek.

EN355:2002

Energiaelnyelők

Energiaelnyelők, zuhanás megállító rendszerek összetevője, ami garantálja teljes biztonsággal a magasból való esés megállítását, csökkentve a sokk okozta ütődést.

Csatlakozók

EN362:2004

Védőeszközök magasból való lezuhanás megelőzésére.  

EN1891:1998

Védőeszközök magasból való lezuhanás megelőzésére. Kis nyúlású védőköpennyel ellátott kötél.

 

Szűrés