Portwest nagykereskedés: Hívjon minket bizalommal! +36703818299

Energiaelnyelős rögzítőkötelek

8termék 18
8termék 18

Az energiaelnyelős rögzítőkötelek a munkavédelem fontos eszközei, melyek a magasban dolgozó munkavállalók biztonságát szolgálják. A cél az, hogy a kötél minél inkább csökkentse a munkavállalók által elszenvedett sérülések és balesetek súlyosságát.
A kötelekben elhelyezett energia elnyelő rendszerek speciális anyagokból készülnek, amelyek képesek eloszlatni a zuhanás során keletkező energiát. 

Az energia elnyelős rögzítőkötelek fő jellemzője a beépített rugalmas kötél, amely lehetővé teszi a szabad mozgást és a könnyű manőverezést a munkaterületen. A rugalmassága az esetleges zuhanás során képes felfogadni az erőt és kiegyenlíteni a nyomást a testen, így minimálisra csökkenti a sérülések lehetőségét. Az energia elnyelő rendszer gyorsan és hatékonyan működik, és visszahúzza a kötelet a zuhanás után.


Több típusa van, és mindegyiknek megvannak a saját előnyei. Különböző szabványoknak és előírásoknak kell, hogy megfeleljenek, és rendszeresen kell ellenőrizni őket, hogy biztosak lehessünk abban, hogy maximális biztonságban vagyunk.
Az energiaelnyelős rögzítőkötelek valóban az egyik leghatékonyabb munkavédelmi eszközök, amelyek segítségével biztonságos körülményeket biztosíthatunk a munkavállalók számára, akik magasban dolgoznak. Minden munkáltatónak a megfelelően képzéssel és kellően karbantartott munkavédelmi eszközökkel kell ellátnia a dolgozóit, hogy a munkavégzés  biztonságos és sérülésmentes legyen.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
11 975 Ft - 26 316 Ft
Címke
Színválasztó
Méret
Anyag összetétel