Portwest nagykereskedés: Hívjon minket bizalommal! +36703818299

Munkavédelmi kesztyű

A munkavédelmi kesztyű alapvető védőeszköz a különféle munkavégzéshez, amely segít megóvni a kéz érzékeny bőrét és lágy szöveteit a különböző balesetektől és sérülésektől. A kesztyűk többféle anyagból készülhetnek, beleértve a nitril, latex, PVC és bőröket. A választás elsősorban az adott munkavégzéstől és a környezettől függ.

Számos foglalkozás, beleértve az építészeket, az ácsokat, a bányászokat, a vízvezeték-szerelőket, az autószerelőket és az egészségügyi dolgozókat, köteles kesztyűt viselni a munkavégzés során. Az egészségügyi munkavállalóknak például egyszer használatos, steril kesztyűket kell használniuk a fertőzések megelőzése érdekében.

A munkavédelmi kesztyűk segítenek megelőzni az allergiás reakciókat, az irritációkat és a fertőzéseket is. A kesztyűk jelentősége az élelmiszeriparban is kiemelkedő, ahol speciális, élelmiszeripari szabványoknak megfelelő kesztyűket kell használni a higiéniai követelmények betartása érdekében.

Fontos megjegyezni, hogy a munkavédelmi kesztyűk nem jelentenek teljes védelmet az összes baleset és sérülés ellen, és a megfelelő kiválasztás és karbantartás nagyon fontos. A rosszul kiválasztott termékek, illetve azokat a munkavégzésnek megfelelően nem használók továbbra is ki vannak téve a kockázatnak.

Szűrés