Portwest nagykereskedés: Hívjon minket bizalommal! +36703818299

Egyszerhasználatos kesztyű

7termék 17
7termék 17

Az egyszerhasználatos kesztyű olyan védőeszköz, amelyet általában egyszer használnak, majd kidobják. Eldobhatóak vagy komposztálhatóak, különleges anyagokból készülnek, hogy megvédjék a felhasználót a kórokozóktól és más káros anyagoktól.

Az egyszerhasználatos kesztyűk széles körben használatosak a különböző iparágakban, például az élelmiszer- és italiparban, az egészségügyi ágazatban. Az élelmiszeriparban ezeket a kesztyűket használják az élelmiszerek kezelése során, mivel a kesztyűk megakadályozzák az érintkezést a baktériumokkal és a szennyező anyagokkal.

Az egészségügyi ágazatban kulcsfontosságúak a kórokozók terjedésének megakadályozására, beleértve a fertőző betegségeket is. Az egészségügyi szakemberek általában latex vagy nitril kesztyűket használnak a munkájuk során, amelyek megvédik őket a vér, a testnedvek és más veszélyes anyagok ellen.

Lehetnek púderesek vagy púdernélküliek, és különböző méretűek, hogy mindenki számára kényelmes legyen. Fontos megemlíteni, hogy a kesztyűk nem védik teljesen a munkavállalót mindenféle betegségtől vagy kórokozótól, mivel a kesztyűk után is javasolt a fertőtlenítés és a kézmosás.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 589 Ft - 199 223 Ft
Címke
Színválasztó
Méret
Mechanikai szám
EN szám