Portwest nagykereskedés: Hívjon minket bizalommal! +36703818299

Ütésbiztos fejvédők

8termék 18
8termék 18

Az ütésbiztos fejvédők olyan biztonsági eszközök, amelyekre azoknak a munkavállalóknak van szüksége, akik olyan környezetben dolgoznak, ahol fennáll az ütés veszélye. Ez lehet egy építkezés, gépsoron végzett munka vagy bármely olyan munka, amelyhez nehéz tárgyak használata vagy mozgatása szükséges.

A munkavédelmi fejvédők fő feladata a fej megóvása a sérülésektől, amelyeket például az esetleges leeső tárgyakkal lehetne okozni. A fejvédők kialakításának és anyag összetételének köszönhetően, képesek elnyelni az ütődések energiáját, és így csökkenteni azok hatását.

Általában kemény, merev héjjal ellátott, ami kifejezetten védi a dolgozó fejét. Meg kell felelnie bizonyos szabványoknak, tanúsítványokkal kell rendelkeznie, hogy teljesen biztonságosan lehessen használni.

Az ütésbiztos fejvédők és munkavédelmi sisakok tökéletes eszközök a munkavállalók biztonságosabb munkavégzése érdekében. Az ilyen védőfelszerelések megfelelő használata és rendszeres karbantartása hozzájárul a munkahelyi balesetek megelőzéséhez és a munkavállalók egészségének megőrzéséhez. 

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
3 744 Ft - 7 419 Ft
Címke
Színválasztó
Méret
Anyag összetétel