Portwest nagykereskedés: Hívjon minket bizalommal! +36703818299

Precíziós szerelőkesztyűk

31termék 124
31termék 124

A precíziós szerelőkesztyűk olyan kiegészítők, melyek azokra a munkafolyamatokra lettek kifejlesztve, amelyek magas pontosságot igényelnek, és ahol az ujjak szabad mozgása elengedhetetlen. Az ilyen munkafolyamatok közé tartoznak például a finom és apró alkatrészekkel való munkák, a javítások, a szerelések, valamint a műszaki tevékenységek.

A precíziós kesztyűk elkészítése során különleges anyagot használnak, melyet úgy hívunk, hogy vágásálló. Ez az anyag megakadályozza a sérüléseket, továbbá megbízható védelmet nyújt a balesetek ellen, amikor éles vagy hegyes tárgyakat kell kezelni.

Többféle anyagból készülhetnek, selyemből, vászonból, neoprénből, illetve latexből és nitrilből is. Azok a kesztyűk, amelyek magas szintű vágásállóságot nyújtanak, elősegítik a biztonságosabb munkavégzést, és csökkentik az esélyt arra, hogy a szakember balesetet szenvedjen.

Különböző méretben és színben kaphatók, így a vásárlóknak lehetősége van kiválasztani azokat a kesztyűket, amelyek legjobban megfelelnek az ő igényeiknek. 

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
233 Ft - 160 722 Ft
Címke
Színválasztó
Méret
Mechanikai szám
Anyag összetétel
EN szám