Portwest nagykereskedés: Hívjon minket bizalommal! +36703818299

Munkavédelmi szandál

12termék 112
12termék 112

A munkavédelmi szandál az egyik legfontosabb védőfelszerelés, amelyet a különböző iparágakban dolgozók használnak. Közéjük tartozik az építőipar, a gyártóipar és az erdőgazdálkodás is. A munkavédelmi szandál nem csak a munkavállalók kényelmét szolgálja, hanem az egészségük védelmében is fontos szerepet játszik.

A legtöbb munkahelyen kötelező viselet. Ezen a lábbeliken olyan biztonsági funkciók találhatóak, mint az acél orrvédő, és átszúrásbiztos talp, valamint az ütődés- és csúszásgátló funkciók.

Az ütődés- és csúszásgátló funkciók fontosak a munkavégzés során felmerülő balesetek megelőzése érdekében. A munkavédelmi szandál segítségével a lábak teljes kényelme is megvalósul. A szandálok ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a hosszabb munkaidők alatt a lábak kényelmes tartását, és szellőzését is.

Kiválasztásakor fontos szempont a termék anyagminősége, kényelem és az általa nyújtott biztonsági funkciók. Továbbá, meg kell felelnie a vonatkozó szabványoknak is, amelyek biztosítják, hogy a termék minőségi követelményei megfelelők a munkavégzés során felmerülő kockázatokkal szemben.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
11 975 Ft - 43 799 Ft
Címke
Színválasztó
Méret
Anyag összetétel
EN szám