Portwest nagykereskedés: Hívjon minket bizalommal! +36703818299

Nagyteljesítményű kesztyűk

22termék 122
22termék 122

A nagyteljesítményű kesztyűk olyan speciális védőeszközök, melyeket munkavégzés közben viselünk a kezünkön annak érdekében, hogy megóvjuk azokat a fizikai vagy kémiai sérülésektől, melyek a munkafolyamatok során felléphetnek.

A legtöbb munkavédelmi kesztyű speciális anyagból készül, amely képes ellenállni az éles tárgyak, a kémiai anyagok és a hő hatásainak is. Ezen kívül a kesztyűk merevségének és vastagságának köszönhetően garantálják a maximális védelmet.

A munkavédelmi kesztyűk különböző típusai léteznek a különböző munkafolyamatokhoz igazodva. A védett terület nagyságának függvényében lehetnek rövidek vagy hosszabbak, és akár többrétegűek is. Az olyan munkákhoz, amikor kemény tárgyakkal kell dolgozni, az ütésálló munkavédelmi kesztyűk használata ajánlott. Ha ez drasztikus hőmérsékletváltozásokkal jár együtt (például a kovácsolás vagy az autóalkatrészek forrasztása során), akkor alkalmazhatóak a hőálló kesztyűk.
Azokban az esetekben, amikor erős vegyi anyagok elleni védelemre van szükség, speciális, saválló vagy lúgálló munkavédelmi kesztyűk használata ajánlott.

Fontos megjegyezni, hogy a kesztyű kiválasztása során, a pontos mérete és a megfelelő anyagösszetétele rendkívül fontos, és  szerepet játszik abban, hogy a munkavállalók teljes körű védelmet kapjanak. Az előírt biztonsági szabályok és eljárások betartása, valamint a megfelelő felszerelés használata kulcsfontosságú a balesetek megelőzéséhez.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
2 649 Ft - 22 573 Ft
Címke
Színválasztó
Méret
Mechanikai szám
EN szám