Portwest nagykereskedés: Hívjon minket bizalommal! +36703818299

Kombinált rakodó kesztyű

9termék 19
9termék 19

A kombinált rakodókesztyűk olyan speciális munkavédelmi eszközök, amelyeket kifejezetten olyan feladatokra terveztek, amelyek nagy igénybevételt jelentenek a kezekre. Általában az ipari területeken, az építőiparban és a szállítási iparágban használják.

Ezek az eszközök két vagy több anyag kombinációjából készülnek, amelyek különböző tulajdonságokat biztosítanak. A leggyakoribb anyagok, amelyekkel kombinálják a kesztyűt, a bőr, a nejlon, a spandex, a gumibetét és a PVC. A bőr a védelmet biztosítja az apróbb sérülésekkel szemben, a nejlon a kényelmet és az egyszerű tisztíthatóságot biztosítja, a spandex a rugalmasságot adja, a gumibetét az ellenállást az időjárással és az éles tárgyakkal szemben, míg a PVC a fogást segíti.

Erős és tartós kialakításúak, képesek ellenállni a nedvességnek, a hőnek és a hidegnek. Sok kézzel végzett munkánál is nagyon fontos, hogy kényelmesek legyenek, és a kezek ne legyenek kitéve a sérüléseknek.
A hatékony védelem biztosítása érdekében fontos, hogy olyan munkavédelmi kesztyűt válasszanak, amelyek a legmegfelelőbb anyagokból készülnek, és amelyek alkalmazkodnak az adott feladathoz.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
882 Ft - 9 539 Ft
Címke
Színválasztó
Méret
Mechanikai szám
Anyag összetétel
EN szám