Portwest nagykereskedés: Hívjon minket bizalommal! +36703818299

Munkavédelmi csizma

19termék 119
19termék 119

A munkavédelmi csizmák olyan speciálisan tervezett lábbelik, amelyeket munkavégzés közben viselünk. Az ilyen csizmák célja a munkavégzés során jelentkező különböző veszélyek megelőzése vagy minimalizálása. 

Speciális anyagokból készülnek, például rozsdamentes acélból, műanyagból, textilből vagy bőrből. Gyakran védősapkával vagy védőbetéttel is ellátják, amely további védelmet nyújt a lábfejnek. A csizmák többféle kialakítással és színben érhetők el, így lehetővé teszik, hogy a munkavállalók stílusosan és biztonságosan dolgozhassanak.

A munkavédelmi csizmák általában megfelelnek az ipari előírásoknak, és évente egyszer javasolt a ellenőrzésük és a cseréjük. Ez javítja a dolgozók biztonságát és segít elkerülni a láb sérüléseit vagy betegségeit, amelyek ronthatják a munka teljesítményét és a dolgozó egészségét is.

Az építőiparban, az erdészeti tevékenységek során, az agrárszektorban, az autóiparban, vagy az acélgyártásban is használják őket.

Fontos szerepet játszanak az emberek biztonságának megőrzésében a munkahelyeken. A megbízható védelem és a hosszú élettartam miatt a munkavédelmi csizmák kiváló beruházások, amelyek megakadályozzák a láb sérülését, és biztonságosabb környezetet teremtenek a munkahelyeken.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
6 712 Ft - 38 504 Ft
Címke
Színválasztó
Méret
Anyag összetétel
EN szám